“Я був абсолютно байдужим до неї”: Святослав Вакарчук вразив чесністю після розлучення з Лялею Фонарьовою

Відомий український співак та соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився з підписниками в мережі своїми почуттями.

Ім’я Святослава Вакарчука останнім часом не сходить із заголовків української преси. Справа у його новинах особистого життя артиста. Спочатку він повідомив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьової після більш ніж 20 років шлюбу, не називаючи точних причин. Знаменитість лише сказав, що їхні дороги розійшлись, але він вдячний їй за той час, який вони пройшли разом.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Згодом після цього у Святослава народився первісток, якого щасливий батько назвав на честь дідуся Іваном. Особистість матері дитини виконавець не розкриває, однак подейкують, що це 39-річна продюсерка Євгенія Яцута. Ймовірна обраниця Вакарчука неодноразово була задіяна у зйомках кліпів для “Океан Ельзи”.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Цікаво, що хоча у пресслужбі Святослава підтвердили народження сина, на власній сторінці в Інстаграм він жодного разу про це не обмовився. Натомість артист опублікував нове фото на фоні однієї з львівських вуличок з горнятком кави у руці. У дописі Вакарчук розповів, що для нього з самого дитинства аромат кави був немов повітрям Львова, при цьому у них вдома кави взагалі не було:

“Мама зрідка її пила, і то переважно в гостях, тато взагалі не пив кави. Тож років до 18 я був абсолютно байдужим до неї, живучі у Львові”.

Все змінилося, коли Святослав вчився в університеті – тоді в місті з’явився одна з перших мистецьких кав’ярень. Там вони почали зустрічатися з друзями, і кожен раз за чашкою улюбленого напою, причому це не впливало на сон Вакарчука у негативному сенсі. З тих часів кава, як каже співак, невід’ємна частина його самого.

Схожі статті