Categories шоу-бізнес

Андрій Данилко пояснив, чому Максим Галкін та Пугачова покинули батьківщину: російське ТБ оббрехало своїх же

Андрій Данилко пояснив, чому насправді Максим Галкін та Алла Пугачова покинули Росію і чи є у їхніх співвітчизників причини називати їх зрадниками.

Співак Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, останнім часом активно дає про себе знати у медійному просторі. Нещодавно приголомшив несподіваним зізнанням. Співак пояснив, чому багато російських артистів їдуть із Росії у відпустку. Наприклад, він пригадава гумориста Максима Галкіна та його дружину Аллу Пугачову.

Андрій Данилко пояснив, чому Максим Галкін та Пугачова покинули батьківщину

Андрій Данилко пояснив, чому Максим Галкін та Пугачова покинули батьківщину

Андрій Данилко на вважає, що Максим раптово вирішив покинути Росію, в чому його звинувачують його ж фанати.

“Я розмовляв з Максимом Галкіним. Вони планували відпустку. Тим більше, їм відмовили у всіх рекламних контрактах. Він із сім’єю поїхав до Ізраїлю, і поки особливої ​​роботи немає…” – цитує його news.ru.

Сам Максим періодично виходить на зв’язок із шанувальниками. Він знаходиться в хорошому настрої, не сумує. Варто зазначити, що зараз він і його дружина знаходяться в ізраїльському місті Кесарія, де живуть найвідоміші ізраїльські адвокати, телезірки. Алла та Максим орендують будинок, де влаштувалися з дітьми Гаррі та Лізою.

Алла Борисівна так пояснювала від’їзд із країни:

“Канікули, відпустка, лікування – це не еміграція”

72-річна артистка заспокоїла росіян, пообіцявши невдовзі повернутися. Дісталося і московському священнику, який чомусь вирішив, що Пугачова не повернеться. Зірка обіцяла йому надати візит до його церкви та назвала богохульником. Варто відмітити, що російська Примадонна регулярно проходить обстеження в одній із місцевих клінік. Вона лікується від діабету. А от реакція росіян, які десятками років поклонялися таланту зірки, дійсно дивує.

Share