|
17.03.2022 12:25

Дружина Олександра Усика не змогла промовчати про події в Маріуполі: емоції зашкалюють

Катерина Усік не промовчала після цієї трагедії у Маріуполі. Вона робить висновок, що людина, яка віддала наказ про напад на Україну на порозі смерті та хоче з собою забрати якнайбільше життів.

Війна Росії проти України триває. Агресор вдається до бомбардування мирних міст та цивільного населення. Гинуть ні в чому не винні люди: діти, жінки та старі люди.

Нещодавнє бомбування драмтеатру в Маріуполі тому підтвердження.
Ворог, знаючи, що у підвалі будівлі драмтеатру знаходяться жінки та діти – скинув туди потужну бомбу. Цей варварський наліт і Росія за нього відповість. І відповідь скоро і російському агресору мало не здасться.

Катерина Усік не промовчала після цієї трагедії у Маріуполі.
Вона написала, що Маріуполь – це багатостраждальне місто, яке щодня обстрілює російський окупант.
Гине мирне населення. І бомбування людей у підвалі драмтеатру боляче вдарило їй у душу. Катерина Усік не вірить, що таке може відбуватися зараз у 2022 році.
Вона робить висновок, що людина, яка віддала наказ про напад на Україну на порозі смерті та хоче з собою забрати якнайбільше життів.

Катерина Усік не вірить, що таке може відбуватися зараз у 2022 році

Цю бомбування в Маріуполі вже засудили багато країн світу. Жителі цих держав закликали керівництво країн зупинити війну Росії проти України.
Проте, українці знають, що просто закликами нікого не зупиниш. Тільки ЗСУ зможуть це зробити, і вони успішно громлять російського агресора. За військової допомоги від наших союзників, які вони постійно надають, поразка росії в Україні не за горами.

Бережіть себе та своїх близьких. Не подавайтеся паніці та не ведіться на російські фейкові новини.
Знайте, що правдиву інформацію можна отримати з офіційних українських засобів масової інформації.