Ірина Федишин піддала нещадній критиці Ані Лорак за її позицію про війну: врізала на повну

Представники шоубізнесу України здебільшого також проклинають цей віроломний напад РФ. Проте не всі. Деякі, як, наприклад Ані Лорак, намагається пропетляти між краплями та закликають зупинити війну, прямо не засуджуючи Росію.

Росія напала на Україну та зробила це віроломно. Гинуть мирні жителі, у тому числі діти, старі та жінки. У світі більшість країн засуджують агресію Росії проти України.
Представники шоубізнесу України здебільшого також проклинають цей віроломний напад РФ.

Проте не всі. Деякі, як, наприклад Ані Лорак, намагається пропетляти між краплями та закликають зупинити війну, прямо не засуджуючи Росію.
Це зрозуміло, що в Росії співачка заробляє чималі гроші та не хоче їх втратити. Але це зрозуміло для неї, а не для нас усі – мешканців України, яких щодня бомбардує Росія.
Ірина Федишин жорстко розкритикувала Ані Лорак. Ви можете переглянути це на поданому нижче відео.

Для інформації:

Суди Міжнародного суду ООН зобов’язали Росію призупинити військові дії в Україні.
Вони кажуть, що Росія має негайно призупинити військові дії в Україні та забезпечити, щоб будь-які військові підрозділи чи люди, які підтримуються чи підконтрольні їй, не робили жодних кроків для продовження військової операції.

Обидві сторони повинні утримуватися від будь-яких дій, які можуть погіршити суперечку або ускладнити її вирішення.
Судді відмовилися зобов’язати Росію звітувати про досягнутий прогрес, але міжнародно-правові зобов’язання зобов’язують Росію їх дотримуватися.

Президент України Володимир Зеленський назвав це повною перемогою і сказав, що якщо Росія проігнорує наказ, вона буде ще більше ізольована.
А на побутовому рівні співачка Ані Лорак боїться прямо висловитися про те, хто розв’язав війну та хто винний у смерті дітей, людей похилого віку та жінок в Україні.

Українці твердо знають, що перемога буде за нами! Бережіть себе та своїх дітей. Не панікуйте та не слухайте російські фейки. Потрібно орієнтуватися лише на офіційні джерела інформації.

Схожі статті