Зʼявилося фото Ротару з малям, і це не її син Руслан: так виглядала її таємна дитина від відомого співака?

Майже 30 років в пресі ходили чутки про те, що Софія Ротару народила таємну дитину від свого колеги та автора її найвідоміших пісень Володимира Івасюка.

Поговорювали, що навіть скандал, в якому фігурувала Ротару та викрадення її дитини, з’явився саме через таємного малюка. Мовляв, вкрали саме спадкоємця Володимира Івасюка. Поговорювали, до речі, що це цілком може бути дівчинка.

Але Софія Михайлівна заперечила, що цією дитиною був інший малюк. За її словами, викрали саме Руслана, і, на щастя, співачка дуже швидко повернула свою дитину. У той самий час артистка неодноразово говорила, що неймовірно шкодує щодо свого рішення не народжувати більше. Мовляв, вона дуже хотіла ще дітей, але так і не наважилася на цей крок через кар’єру.

Через багато років вона зізналася собі, що це було помилкою, і вона дуже хотіла подарувати Руслану братика чи сестричку.

Софія Ротару показала архівне фото з маленьким онуком Анатолієм

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Софія Ротару показала архівне фото з маленьким онуком Анатолієм

Руслан Євдокименко в свою чергу також не надто поспішав ставати батьком, але все ж таки подарував матері двох онуків, які отримали імена на честь своїх бабусі та дідуся — Софія та Анатолій.

Це відбувалося у часи, коли прочитати про подібні події можна було з газет чи журналів. І звичайно, кожну історію можна було вигідно подати, так би мовити створивши прекрасну сімейну картинку.

Софія Ротару показала архівне фото з маленьким онуком Анатолієм

А через те, що далеко не всі читали пресу, багато кадрів залишилися не побаченими. Наприклад, нещодавно до мережі потрапив архівний знімок, на якому Софія Михайлівна постала разом з маленьким малюком Толіком. На кадрах артистка виглядає дуже свіжою та молодою, так би мовити жінкою без віку. Тому можна припустити, що на знімках Руслан, або ж інша дитина.

Але в очі одразу ж кидається його неймовірна схожість з його матір’ю Світланою, а тому будь-які сумніви на рахунок особистості дитини відпадають.

Нагадуємо, що зараз Анатолій активно займається музикою і проживає в Європі. 2 роки тому він потрапив у гучний скандал через спробу незаконно перетнути кордон разом з батьком. Прикордонники так і не розповіли публіці, чи отримали Євдокименки якесь покарання.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.