Аристократка Ольга Фреймут не на жарт здивувала публіку: показала все як є в чорному купальнику (ФОТО)

Ольга Фреймут опублікувала у своєму Instagram архівні знімки, де жінка зображена у чорному купальнику та демонструє свою форму разом із маленькою донечкою.

Ольга Фреймут знову здивувала публіку, показавши себе у новому образі. Цього разу вона опублікувала фотографію, на якій вона позує в чорному купальнику. Цей знімок викликав хвилю обговорення та зацікавленості, адже часто Ольгу Фреймут можна побачити лише у стриманому одязі.

На своїй сторінці в Instagram Ольга Фреймут поділилася архівним знімком, де спільно з донькою вони займаються йогою чи танцями На знімку помітно, як Злата демонструє свою гнучкість, сідаючи на шпагат, що свідчить про її фізичну підготовку та вміння. У коментарі до фотографії Ольга підкреслила цю мить, питаючи свою доньку:

“Злато, ти все одно мене любитимеш?”

Ольга Фреймут показала себе у чорному купальнику в танцювальній залі. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут показала себе у чорному купальнику в танцювальній залі. Фото з Instagram @freimutolia

Попри те, що Ольга Фреймут часто приватна щодо свого особистого життя, останнім часом вона все більше ділиться деталями про своє життя. На фотографіях вона рідко з’являється разом із своєю донькою Златою, яка, як здається, спадкує не лише гарну зовнішність матері, але й її сміливість та незалежність. Фреймут також іноді ділиться подробицями про життя своєї доньки, яка перебуває в США.

Сама Ольга Фреймут вражає своєю фізичною формою та виглядом, що відображається на фотографіях та відео в її соціальних мережах. Її активний спосіб життя та здоровий підхід до нього вражають та надихають її підписників.

Ольга Фреймут показала себе у чорному купальнику в танцювальній залі
Ольга Фреймут показала себе у чорному купальнику в танцювальній залі

Нагадаємо, що донька Ольги Фреймут проживає у Сполучених Штатах та час від часу ділиться фрагментами свого життя в Instagram. Із цих публікацій можна зрозуміти, що вона навчається, займається танцями та викладає хореографію, а також вона любить подорожувати.

Як виглядає донька Ольги Фреймут
Як виглядає донька Ольги Фреймут

Нині відомо, що Злата проживає у Лос-Анджелесі, але час від часу відвідує Україну. У своєму блозі вона раніше ділилась думками про життя в різних країнах, але ще не вирішила остаточно, де саме хотіла б проживати.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.