|
18.03.2022 12:34

Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею: “Що стало з вами?”

Відома українська рестораторка і екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова оприлюднила свою переписку з білоруською ріднею.

Вже четвертий тиждень в Україні триває війна, яку підло рано вранці 24 лютого розв’язала росія. Як не дивно, але більшість росіян вірять своєму президенту та підтримують його дії проти українського народу. Ба більше, їх не бентежить, що від дій загарбників страждають мирні люди, жінки та діти, інфраструктура багатьох міст зруйнована, а вони досі продовжують піддавати її авіаударам.

У цю брудну гру поступово втягується Білорусь, влада якої провокативно намагається виправдати те, що з території країни на Україну літають винищувачі, ракети і не тільки. На відміну від росіян, білоруси знаходяться під меншим впливом пропаганди, однак є й такі приклади серед них. Особисто з ними вже стикнулася екс-суддя кулінарного шоу “МастерШеф” на телеканалі СТБ Тетяна Литвинова.

Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею

Так, у себе в Інстаграмі зірка опублікувала листування з родичкою з Білорусі – маминою двоюрідною сестрою, яка їй написала:

“Скільки ненависті на горе людському! Танічка, але ж твоя бабуся і дідусь були зовсім іншими! Любили людей і були дуже-дуже добрими! Що стало з вами?”.

Литвинова не промовчала і відповіла:

“Що стало з вами, якщо ви підтримуєте режим, вбивший тисячі моїх співвітчизників і 122 дитини. Як ви смієте мені таке писати?! Ви, людина, підтримуюча расизмю Не смійте мене повчати! Що б ви відчували, якби у ваш дім увірвалися? Вбили б вашого Рому, а? Дивіться телевізор, там все для вас, нелюди Z”.

Тетяна Литвинова показала переписку з білоруською ріднею