МастерШеф годує українських воїнів: готують ресторани Хіменеса-Браво, Пєскова, Серветник, Білодід, Клопотенко та інші

На захист рідної неньки стали сміливі та відчайдушні воїни, а також добровольці територіальної оборони, яким допомагають усім можливим мирні жителі. Не залишилися осторонь і судді та учасники кулінарного шоу МастерШеф.

Судді та учасники кулінарного шоу МастерШеф під час російської агресії проти України готують їжу для сміливих українських воїнів, які захищають спокійний сон мирних жителів.
Важка доля випала українцям. Після численних повідомлень розвідки про напад Росії на Україну в це ніхто не хотів вірити, однак 24 лютого вся країна прокинулася від вибухів та дзвінків від рідних зі словами: “Війна почалася”. З тієї миті немає нічого важливішого за мирне небо над головою, якому, можливо, раніше надавали не таке велике значення, як зараз.

На захист рідної неньки стали сміливі та відчайдушні воїни, а також добровольці територіальної оборони, яким допомагають усім можливим мирні жителі. Не залишилися осторонь і судді та учасники кулінарного шоу МастерШеф.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор майже за мить до російського вторгнення відлетів у Колумбію до рідних. Ця поїздка була запланована давно, але навіть знаходячись за тисячі кілометрів від України Хіменес-Браво робить добрі справи. Так, його ресторани високої кухні у Києві “BAO” і “NAM” наразі готують їжу для українських бійців. Звісно, що безкоштовно.

Катерина Пєскова

Катя Пескова годує українських воїнів

Одна з найяскравіших учасниць кулінарного шоу Катя Пєскова змогла вибратися з Києва в Одесу, де разом з іншими кухарями годує тероборону:
“Сьогодні другий день, як я допомагаю друзям готувати на тероборону в Одесі! Сьогодні ми нагодували 1100 осіб. Фізична праця дуже заспокоює і відволікає!”, – розповідає Катерина.

Павло Серветник

Попри вкрай напружену ситуацію на Херсонщині, Павло робить все можливе для забезпечення мирного населення і захисників свіжим хлібом власного виробництва.

Олександр Білодід

Белодед годує українських воїнів

Фіналіст 2 сезону МастерШеф та учасник МастерШеф. Битва сезонів Олександр Білодід разом з колегами теж робить добру справу – готує по 400 порцій їжі для захисників щодня.

Микола Люлько

Улюбленець глядачів МастерШеф. Професіонали-2 Микола Люлько зі своєю кухарською командою годує лікарів.

Володимир Ярославський

Шеф-кухар і суддя проєкт Володимир Ярославський теж не залишився осторонь, а його колега Ольга Мартиновська займається координацією та пошуком волонтерів для усіх, хто потребує допомоги.

Євген Клопотенко

Женя випускає для українців рецепти з тих продуктів, що залишилися в умовах гуманітарної кризи.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.