|
18.03.2022 13:04

40-річна Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян: попрощалися на початку війни і досі не бачилися

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня ледь тримається без свого коханого чоловіка Арсена Мірзояна, який встав на захист країни з початком війни.

24 лютого назавжди змінило життя українців, адже саме в цей ранок почалася війна. Розв’язала її росія, влада якої прикривається так званою “спецоперацією” задля порятунку російськомовного населення. Але їх не треба ні від кого рятувати, і це знає кожень житель України, однак росіяни піддаються пропаганді й впевнені у тому, що їхній президент все робить правильно.

Через це українські журналісти та зірки шоу-бізнесу тримають інформаційну оборону і намагаються донести до російської спільноти всю правду, яку від них приховували роками. Вже весь світ з Україною, тим не менш, небо досі не закривають, тож мирні жителі та житлова інфраструктура продовжують обстрілюватися ворогом.

Хоробрі чоловіки-знаменитості вступили до лав ЗСУ і територіальної оборони, змінивши свою звичну сферу діяльності. Не став виключенням і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян, якого не хотіла, але мусила відпустити його дружина Тоня.

Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян

Співачка зізналася, що прощання з коханим було найважчим, що їй довелося зробити з початку війни. Тим не менш, вона дуже ним пишається і сумує. Цього разу у себе в Інстаграмі Тоня Матвієнко виклала прощальне фото з Арсеном, на якому вона, він, Ніна Митрофанівна, Уляна і Ніна-молодша міцно обіймаються.

“Оживила фото, щоб пригадати”, – підписала кадр знаменитість.

Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян

Жіноча половина зіркового сімейства наразі знаходиться в безпечному місці та намагається підтримати бойовий дух співвітчизників, а голова родини Арсен став захисником.