Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок в мережі з початку війни: що відомо про долю співака

З початку війни в Україні 24 лютого відомий співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян на зв'язок в мережі не виходить. Що відомо про місцезнаходження музиканта?

Ранок середи 24 лютого назавжди розділив життя українців на до та після. Саме тоді російські війська вторглися на українські землі, виправдовуючись “спецоперацією” і не називаючи все своїми іменами – це повномасштабна війна. Чоловіки вітчизняного шоу-бізнесу стали на захист рідної неньки України.

Так, колишній Ірини Білик, хореограф Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ і хоробро боронить Батьківщину. Журналісти Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Святослав Гринчук та інші тримають інформаційний фронт. До територіальної оборони приєдналися Юрій Ткач, Нікіта Добринін, Андрій Задворний, Максим Тарапата, Єгор Соболєв, герой нашої сьогоднішньої статті, але це ще не всі сміливці.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок в мережі з початку війни

Коли Арсен прийняв рішення йти до тероборони, Тоні Матвієнко було нелегко з цим змиритися. У себе в Інстаграмі дочка народної артистки Ніни Митрофанівни зізналася – найважче, що їй довелося зробити після 24 лютого – відпустити коханого. Втім, вона дуже ним пишається і сумує за ним.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок в мережі з початку війни

Якщо сама Антоніна на зв’язок з фанатами час від часу виходить, то Мірзоян в соціальних мережах наразі не з’являється. Вочевидь, у нього є більш важливі справи.

Нагадаємо, сам Арсен родом з Запоріжжя, де наразі неспокійна обстановка. Чи там зараз знаходяться його сини від першого шлюбу разом з колишньою дружиною – невідомо. Тоня ж з Ніною, дочкою від Мірзояна, мамою і старшою дитиною Уляною виїхала зі столиці в більш безпечне місце, звідки допомагає уркїнським воїнам і простим людям, чим може.

Слава Україні!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.