|
20.03.2022 18:58

Американська співачка Шер відкрила свій дім для українських біженців: “Вони будуть в безпеці”

Популярна американська співачка Шер виступила в публічному полі з важливою заявою - світова зірка готова відкрити свій дім для українських біженців.

Весь світ знає, що 24 лютого в Україні почалася війна, яку підло розв’язала росія. Від неї страждають мирні жителі – жінки, діти, літні люди. Житлову інфраструктуру винищують до такого стану, аби зрівняти її з землею. Російські війська не дотримуються жодних законів воєнних часів, а більшість росіян сліпо вірять своїй владі та підтримують все, що відбувається в Україні.

Світова спільнота активно допомагає українцям, як може – усі добровольці займаються волонтерством, доставляють гуманітарну допомогу, роблять великі грошові пожертви і навіть готові відкривати свої будинки для українських біженців.

Так, днями відома американська співачка Шер в особистому профілі в Твіттері написала наступне:

“Я хотіла б стати спонсором українських сімей в своєму домі. Вони будуть в безпеці, і про них подбають. Багато людей в моєму стану мають надавати допомогу. Якби я була одна або з дітьми чи отримала б травму, сподіваюся, хтось теж подбав би про нас”.

Шер відкрила свій дім для українських біженців

Нагадаємо, на підтримку українського народу вже висловилися багато світових знаменитостей. Наприклад, Міла Куніс і Ештон Катчер збирають для України допомогу з усього світу, зірка саги “Володар перснів” Елайджа Вуд, Опра Уінфрі, Люк Еванс, Крістен Стюарт, Міла Йовович, Єва Грін, Арнольд Шварценеггер, Мадонна, Девід Лінч відкрито засудили дії путіна і підтримали українців.

Вікторія і Девід Бекхеми відкрили збір допомоги для українських дітей, супермодель Джиджи Хадід готова віддати частину свого заробітку Україні, а Леонардо ді Капріо і Енн Хетеуей зробили суттєві пожертви на потреби українського народу.