Поп-діва Тіна Кароль зібрала в Польщі кілька десятків мільйонів гривень для українців: війна показала, хто є хто

Поп-діва української естради Тіна Кароль наразі знаходиться в Польщі, але там вона не сидить, склавши руки, а робить добру і важливу справу – збирає грошову допомогу Батьківщині.

Народна артистка Україні Тіна Кароль з початком війни з усіх сил молилася в жіночому монастирі за мир на Батьківщині, але зрештою прийняла рішення виїхати за кордон в більш безпечне місце. Наразі знаменитість перебуває в Польщі, де разом з однодумцями створила Міжнародний центр інформаційного спротиву. Від його імені співачка збирає мітинги, концерти.

Тіна Кароль показала, хто став її Валентином у День закоханих
Тіна Кароль зібрала в Польщі кілька десятків мільйонів гривень для українців

Так, 20 березня Тіна виступила на найбільшому в історії Польщі благодійному концерті. Шоу транслювалося ще в 40 країн світу, а глядачі мали можливість відправляти платні смс-повідомлення, за допомогою яких разом з вартістю квитків за концерт було зібрано більше 40 мільйонів гривень. Звісно, вони будуть спрямовані на потреби України під час війни.

Окремої уваги заслуговує вбрання Кароль, у якому вона з’явилася перед глядачами – білосніжна сукня-рибка з декором у вигляді рани від пострілу в серце.

Шоу Тіни почалося зі звуків повітряної тривоги, уривків перехоплених телефонних розмов окупантів, криків. Простіше кажучи, це була своєрідна хвилина війни. Особливо болісно цього разу звучали пісні Кароль “Україна – це ми” та “Закрили твої очі”.

Також Тіна вивела на сцену дівчинку Амелію, яка своїм співом у бомбосховищі раніше підкорила мільйони користувачів мережі. Вони зустрілися з нею вже у Варшаві – після евакуації.

Крім Кароль, активною допомогою Україні за кордоном займаються Джамала, Камалія, Потап і Настя Каменських та багато інших зірок українського шоу-бізнесу.

Схожі статті