|
22.03.2022 13:50

Ольга Сумська публічно захистила свою дочку Антоніну Паперну, яка не реагує на війну росії проти України: “Болюче питання”

Легендарна українська акторка Ольга Сумська публічно захистила свою дочку Антоніну Паперну, яка живе і працює в росії, однак війну в Україні не коментує.

24 лютого став днем, що розділив життя українців на до та після. Саме в ту середу почалася війна, яку розв’язала росія, і торкнулася вона абсолютно кожного мешканця України – від простих людей до зірок шоу-бізнесу. Особисту втрату вже відчула на собі родина Сумських – 27 лютого з життя пішла берегиня сім’ї Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Але ж тільки нещодавно вони святкували 88-й день народження артистки.

Варто зауважити, що Ольга Сумська з самого початку війни активно висвітлює події на Батьківщині в соціальних мережах. Не залишилася осторонь і її старша сестра Наталія Сумська, яка вийшла на зв’язок з фанатами, записавши звернення зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим. Однак публіку обурює, що мовчить старша донька Ольги Антоніна Паперна. Спадкоємиця знаменитості давно живе і працює в рф, вона заміжня за російським актором, але зберігає мовчання з самого 24 лютого.

Ольга Сумська публічно захистила свою дочку Антоніну Паперну

Зіркова матір вирішила вступитися за дитину після того, як онук Богдана Ступки обурився мовчазною реакцією Паперної. Так, в інтерв’ю виданню “КП в Україні” Ольга заявила, що наразі останнє, чим варто займатися – розпалюванням ненависті під час війни, адже тисячі родин знаходяться в ситуації, коли родичі проживають в рф, яка стала країною-агресором, бо так вже склалося життя.

Сумська запевняє, що Антоніна усім серцем переймається за Україну, але її сторінку в соціальних мережах одразу ж закидали гнівними повідомленнями з закликом висловитися:

“Болюче питання. Тотальна залежність від обставин, в яких вони знаходяться, і головне – двоє дітей, за яких вона з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, дзвонить по сто разів на день, щоб дізнатися, як ми”.