Онук Богдана Ступки присоромив доньку Сумської Тоню: відсиджується в Москві, поки її сім’я понесла втрати через війну

Онук легендарного актора Богдана Ступки Дмитро публічно присоромив доньку Ольги Сумської Тоню Паперну, яка перебуває в Москві та відмовчується.

Як відомо, старша донька Ольги Сумської Тоня, яка народилася у шлюбі з Євгеном Паперним, багато років тому вирушила жити в Москву, де вийшла заміж і народила двох дітей. Воліючи жити по багатому, вона разом зі своїм чоловіком Ягличем взяла в кредит будинок в елітному районі, де проживають інші російські зірки. І навряд Антоніна розраховувала на війну, яка постукається у двері її сім’ї.

Онук Богдана Ступки присоромив доньку Сумської Тоню

Так, почувши вибухи голова родини Сумських, улюблениця публіки та бабуся Тоні Ганна Іванівна на витримала і померла. Ольга Сумська зізнається, що була вимушена ховати свою матір під звуки сирен та обстрілів.

Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну
Онук Богдана Ступки присоромив доньку Сумської Тоню

Однак старша онучка покійної не подала і звуку. Онук і такий самий спадкоємець акторської династії Дмитро Ступка гостро відреагував на поведінку Тоні та розкритикував її в інтерв’ю Калацинськомц, зазначивши, що Паперна залишається вірною росії, поки її країну нещадно руйнують.

“Якщо чесно, звичайно, я здивований. Її мама, і, до речі, моя кіномама, ми багато знімалися з Ольгою, дуже її поважаємо та любимо, вона друг нашої родини. Добре спілкуємось. З Антоніною Паперною я теж знайомий. Трохи дивно, бо мама висловлює свою позицію та підтримувала мого однокласника, друга, який, на жаль, загинув Пашу Лі. Пані Ольга активно підтримує ЗСУ та українців, а донька ніяк не висловилася, це справді шкода та дивно. Хотілося б, щоб Антоніна пам’ятала своє коріння. Династія Сумських не менш шанована в Україні, ніж наша династія Ступки. Тому, звичайно, хотілося б почути від неї хоч якусь думку. Мовчання – найстрашніше зараз, що може бути”, – зазначив Дмитро.

Схожі статті