Categories Шоу-бізнес

Дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча показала своє останнє фото до війни: “Ніколи не забуду”

Відома українська телеведуча Катя Осадча показала підписникам в мережі останнє фото, зроблене у мирні часи всього за кілька годин до початку війни.

Ось вже місяць триває війна в Україні, яку підло розв’язала росія. Загарбники не дотримуються жодних законів воєнного часу, винищують мирних людей, їхні домівки, лікарні і пологові будинки. Не спиняє їх навіть попередження, що там знаходяться діти.

Наразі українців не покидає відчуття, що з 24 лютого пройшла ціла вічність, а на останні фото з мирних часів неможливо дивилися без щемливого відчуття у серці. Цього разу спогадами про 23 лютого поділилася ведуча програми “Світське життя” Катя Осадча.

Катерина Осадча показала своє останнє фото до війни

Так, у себе в Інстаграмі телеведуча виклала кадр, зроблений після чергових зйомок, і написала:

“Останнє фото перед війною. За кілька годин рівно місяць, як ми прокинулися від вибухів, таких глухих хлопків, не схожих ні на що, що я чула до цього, я взяла телефон, а там вже було безліч повідомлень зі словами “почалося”. Я була тією людиною, що всіх вмовляла не піддаватися паніці, що розводять американці і ніхто в сучасному світі не буде бомбити міста… Але помилялась. Ми провели вечір 23 в роботі, знімали сюжети, яким не судилося вийти в ефір. Ми святкували прем’єру кіно і планували вихідні, хто до кого в гості. Останнє мирне фото, я ніколи не забуду цей вечір, коли ми повні планів, що зранку рано вставати, поспішали додому. Зранку дійсно рано встали, але вже не в справах… В черзі на заправці вранці 24 в кишені знайшла сережки зі зйомок і від цього вечора мене вже відділяла вічність… Я вірю, що скоро ми знову будемо з друзями планувати вихідні, носити незручні сережки і працювати. Тепер головні наші супергерої не в кіно, а в реальному житті – наші ЗСУ. Ми стоїмо перед вами на колінах і те, що ви зробили за цей місяць, ми не зможемо описати до кінця днів, дякуємо вам, ви наша гордість”.

Коментатори підтримали ведучу і зауважили, що досі не можуть повірити у таке важке і страшне сьогодення.

Share