38-річна Катя Осадча забула про день народження сина на війні: “Ми всі загубилися в днях, тижнях і датах”

Популярна українська телеведуча Катя Осадча зізналася, що через війну забула про день народження власного сина, про який їй нагадала бабуся.

24 лютого в Україні почалася війна, в яку до останнього було неможливо повірити – її розв’язала “братська” росія. При цьому російська влада досі робить вигляд, ніби ніякої воєнної агресії з їхнього боку немає, а все це так звана “спецоперація” для порятунку російськомовного населення від неіснуючих неонацистів.

Зірки українського шоу-бізнесу активно висвітлюють події на Батьківщині в соціальних мережах, дають інтерв’ю світовим виданням, аби привернути якомога більше уваги до війни, намагаються відкрити росіянам очі та при цьому ще знаходять час на те, щоб бути з дітьми і родиною. Втім, у такий непростий час забуваються навіть важливі дати, ось і дружина Юрія Горбунова забула про день народження молодшого сина.

Катя Осадча забула про день народження сина на війні

Так, у себе в Інстаграмі Катя Осадча виклала фото з маленьким Данилом в обіймах, втомленим поглядом і таким підписом:

“Зранку подзвонила моя бабуся, нагадала, що Данилові сьогодні 7 місяців. Ми всі загубилися в днях, тижнях і датах, ми рахуємо дні війни і смерті дітей. Ці жахи будуть з нами все наше життя… Сьогодні прочитала у Руднєвої Ольги про мам… Напевно, у всіх є відчуття, що ти потрібен більше день, потрібно робити, допомогати, потрібно бігти і спасати, ми всі щось робимо і найбільше хочемо голими руками зупинити війну”.

Крім того, телеведуча не приховує, що сили її потроху покидають:

“Я ночами пишу росіянам в порожнечу, плачу від безсилля зупинити цей жах, а зранку беруся з нашими дівчатами шукати людей. Але потрібно не забувати, на скільки сильно ми потрібні нашим дітям… почитати, обняти, пояснити, не відмахуватися. Навіть найменші все відчувають, вони гірше їдять, здригаються від звуків. Вони ще не знають, що їм пощастило залишитися живими, ці жахливі слова “пощастило”, але потрібно зробити все, щоб їхнє життя хоча б приблизно було нормальним, на скільки це можливо. Мами, сил вам”, – підсумувала зірка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.