Брови-ниточки і на голові начіс: дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина показалася до знайомства з ним

Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства та заміжжя з чоловіком: життєвий шлях Іванни та її трансформації. Подробиці особистого життя.

Дружина Романа Сасанчина, Іванна показала, який вигляд мала до знайомства з ним, варто зазначити, що стиль дівчини кардинально змінився. Її виразна зачіска з начосом та дбайливо оформлені брови-ниточки вразили всіх, хто не знав, як раніше виглядала майбутня жінка Сасанчина.

Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства з ним. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn
Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства з ним. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn

Іванна, дружина Романа Сасанчина, відомого переможця “Голосу”, пригадала у своєму Instagram історію життя до того, як її шлях перетнувся з талановитим співаком. Поділившись архівними фотографіями, Іванна показала, наскільки змінився її образ протягом часу. З вишуканої молодої жінки вона перетворилася на струнку, елегантну леді, яка сяє від щастя та задоволена життям.

Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства з ним. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn
Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства з ним. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn

Перед тим, як стати дружиною та матір’ю, Іванна пройшла складний шлях в професійному житті. Виявляється, до народження доньки та весілля вона перевіряла себе у різних сферах праці. Вона спробувала себе в ролі кухаря. Однак доля вела її і далі – вона пройшла через випробування роботи офіціантки, де зіткнулася з несподіваними труднощами.

Материнство також виявилося для неї не новим викликом. Довгий час Іванна працювала з дітьми, допомагаючи батькам доглядати за їхніми малятами. Вона навіть мала досвід роботи нянею.Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства з ним

Дружина Романа Сасанчина показала, який вигляд мала до знайомства з нимНе зважаючи на всі випробування, які їй довелося пережити, Іванна знайшла свій шлях до щастя, зустрівши коханого чоловіка та ставши найкращою матір’ю для своєї доньки. Вона виявилася сильною, впевненою в собі жінкою, яка готова пройти будь-які випробування, щоб знайти своє місце у світі та здійснити свої мрії.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.