Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.

Кілька днів тому мережу заполонила неочікувана новина про можливі таємні стосунки Даші Квіткової з адміністратором Telegram-каналу “Труха” Максимом Лавриненком. Ситуація одразу набула розголосу, адже Лавриненко перебуває у шлюбі та має дитину. Згодом обидва інфлюенсери прокоментували закиди про їхні стосунки.

У розмові з Анатолієм Анатолічем, адмін “Трухи” спростував інформацію. За його словами, він ніколи не світився біля житлового комплексу Квіткової. Ба більше, раніше чоловік навіть не знав про блогерку та її діяльність. Про Квіткову йому розповіла дружина, яка є підписницею її Instagram та активно слідкує за блогом Даші.

Даша Квіткова розкрила подробиці побачення з Євгеном Яновичем
Даша Квіткова розкрила подробиці побачення з Євгеном Яновичем

Даша Квіткова також дала коментар у інтерв’ю “ТУР Зірками” від Люкс ФМ, аби прояснити ситуацію. Як зазначила дівчина, вона нерідко отримує подібні закиди, користувачі час від часу приписують їй романи із відомими чоловіками. Квіткова зізнається, що звикла та реагує на всі чутки з гумором.

В рамках розмови Даша також розповіла, з ким із зірок хотіла б сходити на каву. Вона назвала блогера та волонтера Ігоря Лаченкова, з яким вже перебуває у товариських стосунках. А також згадала блогера і ведучого Євгена Яновича, який набув популярності після гучного скандалу із псевдопсихологом Спартаком Субботою.

Даша Квіткова розкрила подробиці побачення з Євгеном Яновичем
Даша Квіткова розкрила подробиці побачення з Євгеном Яновичем

Як виявилось, Квіткова таки мала особисту зустріч з Євгеном. Інфлюенсерка розповіла кілька деталей про їхній спільний сніданок. Даша наголосила, що не вважає це побаченням. Вони добре провели час разом, поговорили, посміялись та щось обговорили, на цьому їхня зустріч завершилась. Аби одразу спростувати всі здогадки шанувальників, Даша зазначила, що Янович імпонує їй як особистість, проте наразі її серце залишається вільним.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?