Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу справжній поціновувач жіночої краси, тому всі його дружини та дівчата були українками. Його перша дружина – співачка Ані Лорак, завдяки шлюбу з якою Мурат став відомий широкому загалу. Після скандального розставання через зради, турків швидко знайшов заміну знаменитій дружині і став зустрічатися з київською візажисткою Лілією Реус. Влітку 2023 року пара зіграла довгоочікуване весілля, а вже через чотири місяці з’явилися перші чутки про їхнє розставання.

Ані Лорак та Лілія Реус із Муратом Налчаджиіоглу
Ані Лорак та Лілія Реус із Муратом Налчаджиіоглу

Зараз Мурат Налчаджиоглу будує стосунки з українською моделлю Анастасією і вже натякнув, що готовий одружиться втретє. А чим зайнята зараз його друга екс-дружина?

Як стало відомо, після розлучення з турком, Лілія Реус, яка за цей час встигла зібрати в Instagram численну армію шанувальниць та шанувальників, почала займатися модельним бізнесом, а також продовжила працювати за своєю основною професією.

Як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус за 6 місяців
Як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус за 6 місяців

Так, напередодні екс-дружина Налчаджиоглу оприлюднила відео, на якому продемонструвала, як сама собі на камеру робить макіяж у східному стилі – з широкими стрілками на повіках та бежевою помадою на губах. У Мережі відразу з’явилися коментарі. Зазначимо, що деякі підписники Лілії були у захваті.

“Східна красуня… Але ж ні…наша українська краса найкраща”, – писали в коментарях.

Проте, багатьом макіяж професійної візажистки видався невдалим.

“Цей майкап робить Вас старшою”, “Мейк важкий, і губи виглядають ну зовсім не гарно. А так дівчина гарна (тільки губи краще зменшити до більш натуральної форми)”, “Грубо”, “Майкап важкий, робіть щось більш весняне, світліше”,- писали фанати.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.