Паоло і Толік: Мішель Андраде вразила своїми рідними братами – один схожий на Бібера, другий на Кріса Брауна

Знаменита українська співачка Мішель Андраде далеко не одразу почала розповідати публіці про свою сім'ю, але її генеалогія виявилася на диво цікавою.

Знаменита українська співачка Мішель Андраде має болівійське коріння, і завжди про нього активно та гордо говорить. Так само зірка якось розповіла і про своїх братів, що дуже розсмішило студію, в якій вівся діалог, адже хлопці отримали доволі полярні імена: одного назвали Толіком, а іншого Паоло.

Мішель Андраде показала, як виглядають її рідні брати Паоло і Толік

Мішель Андраде показала, як виглядають її рідні брати Паоло і Толік

Артистка також свого часу надавала пресі фотографії з хлопцями. Цікаво, що обидві виросли такими ж красунями, як і сама Мішель. Хіба що один більше схожий на Джастіна Бібера, а інший на Кріса Брауна.

“Через те, що я темненька, мої брати постійно жартували, що мене вдочерили. Адже ми зовсім не схожі. Один – руденький, інший – світлий. У Болівії людей із такою зовнішністю називають “чокос” або “грінгос” – тобто ті, хто зовні відрізняється від тих, хто живе в країні. За це їх любили багато дівчат, і лише потім я зрозуміла, що вони потоваришували зі мною, щоб познайомитися з моїми братами”

Варто відзначити, що насправді Паоло, хоча і має доволі елегантне ім’я, в Україні його звали просто Павліком. Усі троє відчули на собі вплив як української, так і болівійської культури.

Зараз все життя їх розкидало по різних куточках світу, але звичайно, вони підтримують зв’язок та проводять разом час. Як зараз виглядають чоловіки достеменно невідомо, адже судячи з усього, так само як і велика кількість зіркових родичів надають перевагу не зірковому образу життя.

Нагадуємо, що 2 роки тому стало відомо, що Мішель Андраде розриває контракт з Олексієм Потапенком. Пізніше зірка зізналася, що допускала велику кількість помилок під час роботи з лейблом, зокрема дуже хотіла виконувати інші пісні, що йшло врозріз з баченням розвитку її кар’єри у продюсерів.

Зараз Мішель знаходиться у вільному плаванні, і судячи з усього, поки що в неї все йде добре.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.