|
24.03.2022 16:52

Стало відомо, як після втечі з росії живеться Галкіну і Пугачовій: “Вигулюють чужих собак, прибирають будинки”

Знаменита подружня пара російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Максим Галкін з початком війни в Україні виїхали з росії. Як їм живеться за кордоном?

З наступом росії на Україну доволі невелика кількість російських знаменитостей вирішили не мовчати і засудили путінський режим, закликаючи якнайшвидше припинити війну. Одним з перших, хто відкрито висловився на підтримку українського народу, став гуморист Максим Галкін. І майже одразу після цього його концерти почали відмінятися, а рекламу за його участю зняли з ефіру.

Чи то за збігом обставин, чи то через складну ситуацію Алла Пугачова разом з чоловіком і дітьми вирішили виїхати з росії, залишивши свій розкішний замок. Ба більше, Примадонна авіатранспортом не користується, оскільки боїться літати, однак цього разу вона пішла на цей крок, що публіка сприйняла як щось відчайдушне.

Стало відомо, як після втечі з росії живеться Галкіну і Пугачовій

Російська акторка Яна Поплавська висловилася з приводу співвітчизників, які поїхали з рф за кордон. Зірка впевнена, що біженцям там живеться не солодко, особливо тим, хто обрав для життя США:

“Я дружила з вами, попри на ваш статус. Не дивилася на те, що більшість з вас ніяк не влаштувалися за кордоном. Одні вигулюють чужих собак, працюють різноробочими на будівництві, прибирають будинки. Інші живуть на американську допомогу в соціальному житлі”, – написала Поплавська.

Крім того, вона натякнула, що така доля чекає не лише на простих смертних, а й на знаменитостей. Таким чином акторка підколола біглих Максима Галкіна і Аллу Пугачову, яким, до речі, присвятила вже не один допис у власному блозі.