72-річна Алла Пугачова з Максимом Галкіним і дітьми втекли з Росії та продають свій замок: вже знайшовся покупець

Після того, як Максим Галкін публічно висловився проти війни в Україні, він разом з Аллою Пугачовою і дітьми покинув Росію, а тепер збирається продавати замок.

Зовсім невелика кількість російських зірок не стали мовчати після того, як Путін вторгся на українські землі 24 лютого рано вранці. Одним з перших, хто підтримав Україну, став відомий гуморист і пародист Максим Галкін. Майже одразу після цього рекламу з ним зняли з телебачення, концерти почали відмінятися, а сам він став персоною грн-ґрата в РФ.

Саме через це чоловіком Алли Пугачової було прийняте непросте рішення покинути Росію разом з двійнятами, покинути їхній сімейний замок, де вони щасливо жили до війни, як повідомляють ЗМІ. Мовляв, Примадонна з Максимом, Лізою і Гаррі були помічені в аеропорту, хоча артистка давно не користується авіатранспортом через страх польотів. Схоже, крок дійсно відчайдушний.

Максим Галкін показав, за що його кохає легендарна Примадонна
Максим Галкін і Алла Пугачова продають замок після втечі з Росії

Згодом пресою поширилася інформація про те, що Галкін і Пугачова продають свій казковий п’ятиповерховий замок в підмосковному селі Грязь, а також іншу нерухомість в Росії. Потенційним покупцем замку став відомий продюсер Андрій Разін.

За його словами, він готовий придбати нерухомість для розміщення в ньому дітей-сиріт. Максим Галкін і Алла Борисівна своєї відповіді поки що не надавали. Так само тримається в таємниці і вартість замку, яка вочевидь буде шаленою.

Звернення до пародиста Разін написав публічно в своєму Інстаграмі.

В наступному відео пропонуємо подивитися на палац зіркового сімейства зовні і всередині:

Схожі статті