|
26.03.2022 18:53

Дружина Віктора Павліка Катя з сумом у серці покинула Україну: попрощалася з чоловіком і поїхала подалі від війни

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила, зо вже покинула кордони України. Усі деталі в статті.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина до останнього хотіла залишатися в Україні, але з огляду на те, що це небезпечно, вона все ж таки вирішила забрати маленького сина Михайла і евакуюватися.

Це рішення далося їй дуже непросто, адже як і багато інших жінок, Катя не хотіла залишати коханого на одинці. І тим не менш, довелося робити вибір у користь маленького сина.

Дружина Віктора Павліка Катя з сумом у серці покинула Україну

Так, нещодавно стало відомо, що Віктор Франкович та його обраниця Катерина попрощалися. Дівчина перетнула кордон і дісталася Братислави. Там вони добре поїли і рушили далі до Дрездену.

Дівчина повідомляє, що рідко виходить на зв’язок через те, що постійно знаходиться за кермом. На даний момент це найдовша поїздка, яку доведеться пережити маленькому Михасику Павліку. Кінцевим пунктом для Репяхової та її малюка буде Гановер, де вона і збирається зупинитися. Також Катя має в планах трохи підлікуватися у цьому місті.

Дружина Віктора Павліка Катя з сумом у серці покинула Україну. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Нагадуємо, що Катя є четвертою дружиною Віктора Павліка. Пара одружилася 2020-го, але остаточно розстатися з третьою колишньою дружиною Ларисою Віктору Франковичу не пощастило. Попереду на подружжя чекали неодноразові розбірки з Созаєвою, яка мала багато претензій до нової обраниці Павліка.

Дійшло навіть до поліції, адже на сторінку Каті в соцмережах була влаштована атака. В результаті дівчина не витримала і склала позов до Лариси стосовно публічних образливих висловів у її адресу, а також організації кібератаки.