27-річна Катерина Репяхова збентежила новиною: Віктор Павлік полишив її з сином на свята – куди втік співак?

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною Віктора Павліка. Втім, чи можна дійсно назвати цей шлюб ідеальним? Подивіться, як легко поїхав співак від коханої.

Їх познайомила дійсно доля. Зовсім юна Катя приїхала на концерт свого улюбленого співака Віктора Павліка. Так склалося, що після виступу, кумира вона зустріла прямо у готелі де жила. Згодом робота стала тією спільною справою, яка об’єднала майбутнє подружжя. Та Купідон не дрімав і Віктор з Катею закохалися.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
27-річна Катерина Репяхова збентежила новиною: Віктор Павлік полишив її з сином на свята

Нині ж артист у цьому шлюбі навіть має маленьку дитину, яка разом з мамою і татком гастролює концертами. Дружина зірки традиційний декрет брати не стала і вирішила продовжити нести обов’язки концертної директорки.

Та нещодавно Катя ошелешила історією в інстаграмі. Виявляється, прямо посеред свят її коханий поїхав.

“Чоловік їде”, – сумно написала Репяхова.

27-річна Катерина Репяхова збентежила новиною: Віктор Павлік полишив її з сином на свята

Нині ж вона з малюком на руках, з мамою їде до Буковелю. Віктору Павліку ж не до святкування та веселощів. Знаменитість прямує на свої виступи, які вже черговий рік підряд дає концерти для відпочиваючих на гірських курортах України. Цікаво, що його дружина і минулого року супроводжувала на гастролях. Репяхова була вагітною, але це її абсолютно не бентежило, адже вона допомагала своєму коханому.

27-річна Катерина Репяхова збентежила новиною: Віктор Павлік полишив її з сином на свята

З дитиною їй досі допомагає рідна матуся, яка з Дніпра приїхала спеціально заради донечки та онучка. Дуже пощастило родині, що вдалося знайти квартиру для жінки поруч з власним помешканням. Також не відмовляють їй у комфорті під час подорожей. Номери для тещі завжди беруть класом не нижчі за свої. А щаслива бабуся з радістю проводить години з карапузом, який так схожий на Катю Репяхову.

Побажаємо ж щастя цій знаменитій родині.

Схожі статті