Categories Шоу-бізнес

29-річна Марія Яремчук заявила, що Ані Лорак дуже її розчарувала: “Немає слів, щоб залишатися коректною”

Дочка народного артиста Назарія Яремчука Марія дала інтерв'ю, у якому засудила свою землячку Ані Лорак за те, що вона мовчить, поки в Україні йде війна.

У 2018 році Марія Яремчук пішла зі сцени і досі не повернулася в музичну індустрію, однак з початком війни в Україні співачка перервала мовчання і почала активно висловлювати свою громадянську позицію. Цього разу зірка дала інтерв’ю радіоведучому Славі Дьоміну, в якому не оминула тему мовчання українських артистів з приводу нападу росії.

Марічка не приховує – дуже розчарована діями чернівчанки Ані Лорак. До війни вона жила і працювала в рф, виправдовуючись тим, що творчість – поза політикою. У 2021-му влітку Кароліна виступила в Україні і готувалась до гастрольного туру українськими містами навесні 2022-го, однак жодного патріотизму вона не проявила, коли кремлівський режим розпочав “спеціальну військову операцію”.

Марія Яремчук заявила, що Ані Лорак дуже її розчарувала

Саме це обурило Яремчук, до того ж вони з Лорак землячки, обидві народилися в Чернівцях. Ось що з цього приводу сказала Марія в інтерв’ю в YouTube-шоу “Слава +”:

“Ані Лорак мене розчарувала набільше. Якщо до цього якісь півміри могли бути, то в цій ситуації – це просто кричуще! Немає слів, щоб залишатися коректною та не використовувати нецензурні слова”.

Марія Яремчук заявила, що Ані Лорак дуже її розчарувала

Яремчук вважає, що сказати “Нет войне” – це ще гірше, ніж взагалі промовчати, бо на війні тут і зараз гинуть діти, мирні українці.

Крім того, співачка зауважила, що після її участі в “Євробаченні” у 2014 році вона отримувала багато пропозицій на виступи в росії, проте саме тоді російська влада вперше відкрито оспорила суверенність України, тож Марія зробила висновки і жодного концерту не дала на сцені агресора.

Share