Екс-кохана Пономарьова Марія Яремчук посеред війни перервала мовчання, хоча й завершила кар’єру: “Психічний розлад”

Молода і талановита українська співачка Марія Яремчук, якій свого часу приписували роман з Олександром Пономарьовим, перервала мовчання посеред війни.

Марія Яремчук – донька легендарного українського артиста Назарія Яремчука. Від батька вона успадкувала співочий талант, тож вирішила розпочати власний шлях до великої сцени. Їй вдалося пробитися до лав учасників вокального шоу “Голос країни” та потрапити в команду Олександра Пономарьова.

Саме тоді поповзли чутки про те, що їх пов’язують романтичні стосунки, попри 20-річну різницю у віці. Ба більше, співак і сам підігрівав інтригу, в різних інтерв’ю заявляючи, що він – офіційний хлопець Марії.

Чи через роман з Пономарьовим Марія Яремчук пішла зі сцени
Колишня Олександра Пономарьова Марія Яремчук посеред війни перервала мовчання

Однак зрештою Олександру довелося взяти свої слова назад, виправдовуючись, що це був жарт. Трохи згодом на подив тисяч фанатів Яремчук заявила, що йде зі сцени, хоча вже досягла успіху й визнання. Своє рішення співачка пояснила тим, що насправді панічно боїться сцени, як це не дивно. Вона намагалася вирішити проблему з психоаналітиком, проте результату це не принесло.

Дуже рідко після завершення кар’єрі Марічка виходила на зв’язок з шанувальниками у соцмережах, та зараз вона регулярно публікує нові сторіз в Інстаграмі. Активна громадянська позиція не дозволяє мовчати, адже вже два тижні в Україні триває загарбницька війна з боку Росії.

Цього разу Яремчук поділилася з підписниками думкою про росіян, яка, вочевидь, знайшла у неї в серці відгук:

“Причина такої агресивної неонацистської поведінки РФ не в руху України до НАТО чи ЄС, і абсолютно не в мовній політиці. Вона клала на ці моменти. А в шовіністичній натурі росіян. Такий люд – україноненависницький. Їм мало найбільшої у світі території однієї держави, їм мало своєї культури, своєї мови, свого життя. Вони хворі ідеєю своєї кращості з-поміж інших слов’янських народів. Це психічний розлад, який формувався в росіян упродовж століть і не може бути вилікуваний за кілька років”.

Марія Яремчук посеред війни перервала мовчання
Марія Яремчук посеред війни перервала мовчання

Схожі статті