|
28.03.2022 22:22

Оля Цибульська обійняла сина і виказала все, що накопичилося на війні: “Так болить голова від постійних сирен”

Популярна українська співачка Оля Цибульська залишається в Україні попри війну та ділиться з користувачами мережі своїми думками і почуттями, які її зараз переповнюють.

Ось триває вже другий місяць російсько-української війни, яку розв’язав кремль. Армія окупанта не цурається порушувати закони воєнного часу та відкривати вогонь по мирному населенню і навіть по дітях. Через це мільйони українців вимушені покидати свої домівки в пошуках більш безпечного місця, але є й такі, що залишаються вдома, незважаючи ні на що.

Наприклад, Оля Цибульська за кордон не стала виїжджати. Співачка вивезла свого семирічного сина зі столиці, проте за межі країни їхати не збирається.

Оля Цибульська обійняла сина і виказала все, що накопичилося на війні

Артистка активно веде соціальні мережі, боронить разом з іншими зірками вітчизняного шоу-бізнесу інформаційний фронт, піднімає бойовий дух співвітчизників, а також не забуває і про творчість. Цього разу у себе в Інстаграмі Цибульська виклала кадри з фотосесії у традиційному українському вбранні, у підписі до яких поділилася авторськими віршами про болісне сьогодення:

“Так болить голова від постійних сирен, від постійного болю за наших. В біса серця нема, а у нас воно є. Ми воскреснемо, а біда зляже. Ця нестерпна весна розквітає не так, як собі я в сніги уявляла. Хай зупиниться зло, в нього серця нема, його смерть на руках колисала. Обіцяй, ми побачимось після війни, ти притиснеш мене до грудей. Обіцяй: більш не буде такої весни, що оплакує наших людей. Обіцяй, ми побачимось після війни, і зберемось за довгим столом. Обіцяй: ми усе горе переживем, і щасливими будем разом”.