|
29.03.2022 12:32

Оля Полякова залишила чоловіка, забрала дітей та поїхала геть: “Вперше в житті немає ніяких планів”

Відома українська співачка Оля Полякова з початком війни прийняла рішення виїжджати за кордон в безпеку, але коханий чоловік зірки залишився вдома і пішов служити в тероборону.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти України, що кардинально розділило життя українців на до та після. Не стали винятком і заможні зірки шоу-бізнесу, яким також довелося вирішувати – залишатися вдома чи їхати в більш безпечні місця. Такий самий вибір став і перед Суперблондинкою Олею Поляковою, котра до усього цього щасливо жила у власному маєтку під Києвом, а тепер вимушена знаходитися вдалині від улюбленої домівки.

Так, в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” Оля Полякова розповіла, що зі своїми доньками Машею і Алісою вона виїхала за кордон, але її коханий чоловік Вадим Буряковський з ними не поїхав – залишився служити в територіальній обороні:

“Чоловік мене підтримує, тому що я відірвана від дому, відірвана від того, що любила і люблю. У мене вперше в житті немає ніяких планів”.

Оля Полякова залишила чоловіка, забрала дітей та поїхала геть

Зірка не приховує свого занепокоєння з приводу того, що вона не розуміє, чи буде їй куди повернутися після перемоги, чи буде потрібною її професія, чи знайде вона собі справу. Крім того, Полякова підкреслила, що в такій же ситуації зараз знаходяться мільйони інших жінок, але Оля впевнена, що Україна обов’язково переможе.

Нагадаємо, чоловік Суперблондинки – український бізнесмен Вадим Буряковський. Пара познайомилася на його дні народженні – Олю запросили співати для гостей та іменинника. На той момент Вадим був у шлюбі з іншою жінкою, однак серцю не накажеш – зрештою він розлучився з дружиною і незабаром вже зіграв весілля з Поляковою.