|
29.03.2022 23:40

“Захлинуться, нелюде, твої сини”: Григорій Решетнік поділився авторським віршем, який присвятив рідному Миколаєву

Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетнік опублікував у себе в особистому блозі фото рідного Миколаєва, а також поділився з підписниками авторським віршем.

Григорій Решетнік – один з улюблених телеведучих серед українських телеглядачів. Він став справжньою зіркою шоу “Холостяк”, “Холостячка” та “Неймовірна правда про зірок”. До того ж Григорій – сам зразковий сім’янин та багатодітний татусь, за життям якого з радістю спостерігають 540 тисяч користувачів мережі. Фанати Решетніка були приємно здивовані, коли дізналися, що ведучий – ще й поет. На своїй сторінці він поділився віршем, який написав у воєнний час в Україні:

“Ми всі втомилися, дай Боже, нам з розуму не впасти в прірву

Проте частіше наш вороже благає вийти з цього виру

Чекай, москале, ми ще навіть, не починали нашу битву

Бо знатимеш на пам’ять скоро ти українські всі молитви

Ми любим волю і цінуєм життя щасливих українців

А ти, нікчемо, навіть зараз не забереш своїх чужинців

З земель красивих і придатних до радості, кохання та любові

Стривай, ще захлинуться, нелюд, твої сини у власній крові”

Телеведучий відправив дружину Христину разом із трьома дітьми на Захід, сам же він залишається у Києві. При цьому Решетнік – уродженець Миколаєва, тож події 29 березня стривожили його. У рідному місті Григорія, Миколаєві, російські окупанти зранку зруйнували головну адміністраційну будівлю, де розташовувалася мерія.

“Серце розривається… Але ми не здамося та не зламаємося!!! Ми маємо перемогти та вибити з нашої землі цю фашистську нечисть раз і назавжди”, – написав Григорій, показавши фото зруйнованої адмінбудівлі.

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України. Наразі наші захисники боронять свободу та незалежність країни та дають відсіч окупанту.