Холостяк Нікіта Добринін полишив лави тероборони, щоб врятувати дружину та сина: “Ми зрозуміли, що йде бійня”

Нікіта Добринін і Даша Квіткова розповіли прихильникам, як тікали з рідного Києва на Захід через активізацію бойових дій поблизу їхнього будинку.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, вітчизняні зірки забули про будь-який гламур, рекламу в особистих блогах та звичні способи заробітку. Разом з іншими українцями вони об’єдналися у боротьбі за свободу та незалежність рідної країни. Не залишилося осторонь і зіркове подружжя шоумена Нікіти Добриніна та переможниці 9 сезону шоу “Холостяк” Даші Квіткової.

Пара виховує маленького сина Лева, який народився влітку 2021 року. Родина проживає у приватному будинку в Києві, однак до останнього вони відмовлялися покидати домівку, не зважаючи на бойові дії в столиці. До того ж Добринін долучився до лав тероборони, тож у перерві між службою навідував вдома дружину та сина. Проте в один день пара зрозуміла, що варто їхати на Захід.

Добринін відвіз родину на Захід
Добринін відвіз родину на Захід

“Останні кілька днів біля нашого будинку було тривожно. Були чутні дуже сильні вибухи. Ми розуміли, що йде бійня. Почали літати розвідувальні дрони, а потім було кілька вибухів, навіть наш будинок затремтів, – зауважила Даша Квіткова. – Це була найстрашніша дорога, яку мені доводилося бачити. На серці було неспокійно. Я бачила, як обстрілюють авто з дітьми, тому з нами поїхав мій чоловік та брат. У нас було чотири дитини”, – розповіла в особистому блозі Квіткова.

Даша зізналася, що зараз вона разом із сином та родичами знаходиться у Тернополі. Нікіта Добринін повернувся до Києва та тероборони, про що також повідомив в особистому блозі.

Нікіта Добринін відвіз сім'ю на Захід
Нікіта Добринін відвіз сім’ю на Захід

“Дуже радий, що вдалося відвезти своїх на Захід. Тут зараз спокійно і безпечно. Я намагаюся бути максимально корисним і ТрО, і підтримуючи всіма можливими коштами ЗСУ”, – написав чоловік.

Схожі статті