|
30.03.2022 23:17

Христина Соловій опинилася у центрі бойових дій і показала фото, зроблене під час вибухів у Львові: “Тримаймося”

Співачка Христина Соловій продовжує працювати та створювати нові пісні навіть у воєнний час. У своєму особистому блозі артистка розповіла, що під час роботи над новим треком вона почула обстріли за вікном.

Христина Соловій – уродженка Львівщини. Саме тут артистка проводить більшість свого часу, хоча працює та живе зірка вже декілька років у Києві. Тим не менш артистка часто відвідує малу батьківщину, де працює та записує нові пісні.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України 24 лютого Христина активно веде соціальні мережі, де ділиться зі своїми прихильниками актуальною інформацією та новинами з фронту, до того ж артистка щодня волонтерить. Встигає Соловій і випускати нові треки, присвячені подіям у країні – декілька днів тому вона презентувала пісню “Українська лють”, яка отримала позитивні відгуки від слухачів виконавиці.

У своєму особистому блозі Соловій розповіла, що вона прибула до Львова, щоб попрацювати над ще однією новою композицією. В той момент, коли Христина планувала записувати вокал, вона почула за вікном сирени, а згодом і вибухи – це було 26 березня, коли армія російської федерації випустила декілька ракет по місту та зруйнувала нафтобазу.

Під час бомбардування виконавиця зробила фото. У кадрі вона лежала на підлозі, обійнявши подушку:

“Я збиралася записати вокал, але почула вибухи у Львові”, – написала у публікації співачка.

Наразі артистка продовжує залишатися у Львові, де активно займається волонтерством. Усі звіти щодо своєї роботи та витрачених коштів вона публікує на особистій сторінці. День тому Христина придбала для однієї з бригад тепловізори, сухий спирт, рації, рюкзаки та інше необхідне для захисників України оснащення.