З ведучих у медики: партнерка Єгора Гордєєва Неля Шовкопляс стала волонтером медичної служби і тепер рятує життя

Як виявилося, ведуча "Сніданку з 1+1" стала волонтером. Про це повідомили на офіційній сторінці телеканалу в Інстаграмі. Тепер партнерка Єгора Гордєєва рятує життя у час війни.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс, разом з якою майже щоранку прокидалися мільйони українців у програмі “Сніданок з 1+1”, стала волонтером медичної служби.

Ще донедавна важко було уявити себе в центрі війни, однак 24 лютого вся Україна опинилася у пастці загарбницької Росії, яка вчинила повномасштабний наступ на незалежні та суверенні українські землі й міста. Без виключень, життя кожного розділилося на до і після.

Наші захисники оберігають мирних жителів від окупантів, які нещадно бомблять житлові квартали і будинки. Представники шоу-бізнесу намагаються привернути увагу світової спільноти до української біди. Дехто з артистів та зірок телебачення вступив до лав територіальної оборони. Журналісти продовжують робити свою роботу, аби співвітчизники цілодобово були в курсі новин, але свій пост в студії 1+1 полишила Неля Шовкопляс.

Як виявилося, ведуча “Сніданку з 1+1” стала волонтером. Про це повідомили на офіційній сторінці телеканалу в Інстаграмі. Тепер партнерка Єгора Гордєєва рятує життя у час війни. Разом з Нелею навчалась та організувала цей тренінг друг проєкту “Здійсни мрію” Людмила Бурбура, яка раніше брала участь у благодійних історіях і допомагає дітям.

“Сьогодні вчились у чудових жінок – парамедиків зі Львова. Дякую, Людмило, за все! І медикам, що ділитесь своїми знаннями та досвідом в такий непростий час. На цих курсах навчилась азам: як правильно робити перев’язки, як обробляти рани, як накладати шини, як робити серцево-легеневу реанімацію, або що робити, якщо знайшли людину без свідомості”, – розповіла ведуча.

Схожі статті