|
31.03.2022 17:33

40-річна Лілія Ребрик повідомила українцям важливу новину: “Змушені залишити Україну через війну”

Популярна українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик повідомила українцям, що підписані на неї в соціальних мережах, важливу, хоч і сумну новину.

Лілія Ребрик так само як і вся Україна застала війну у себе вдома. Почалася вона 24 лютого, а розв’язала її “братська” росія, влада якої продовжує робити вигляд, ніби не винищує, а рятує українців. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу тим часом боронять інформаційний фронт і намагаються бути корисними як ЗСУ, так і звичайним людям, роблячи грошові перерахунки для армії, піднімаючи бойовий дух співвітчизників та публікуючи в мережі важливі новини.

Лілія Ребрик повідомила українцям важливу новину

Цього разу у себе в Інстаграмі Лілія Ребрик звернулася до підписників з надзвичайно корисною інформацією у цей непростий час:

“Поки сотні тисяч жінок та дітей змушені залишити Україну через війну, вербувальники та торговці людьми користуються панікою, розпачем та вразливістю людей”.

Лілія Ребрик повідомила українцям важливу новину

Так, акторка попереджає, що вербувальники насамперед намагаються втягнути у с*ксуальну експлуатацію дівчат і жінок. Все це задля власного збагачення, тому існує ряд хоч і простих, але дієвих порад, які допоможуть кожній захиститися як безпосередньо під час перетину кордону, так і вже знаходячись в країнах призначення. Їх Лілія і опублікувала у цьому дописі, а також залишила номери телефонів безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми.

Нагадаємо, серед українських зірок вже є ті, хто покинув Україну після початку війни. Це Тіна Кароль, Джамала, Олена Кравець, Камалія, днями доєдналася до цього списку і Злата Огнєвіч.