|
02.04.2022 16:57

Ектор Хіменес-Браво став колумбійським привидом: шеф-кухар вирішив позмагатися з легендою київського неба

Відомий український шеф-кухар Колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вирішив поконкурувати з легендою українського неба. Усі деталі в статті.

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво на початок війн  знаходився в Колумбії, куди він поїхав провідати свою родину, але через декілька тижнів таки повернувся. Йому довелося витримати потужну порцію хейту за втечу.

Ектор Хіменес-Браво пояснив, чому зник як тільки покинув кохану і залишив Україну

На даний момент він знаходиться в Польщі, звідки підтримує Україну смачними стравами та волонтерською роботою.

Ектор Хіменес-Браво став колумбійським привидом

Також чоловіка активно критикують за його гумор під час війни, але Ектор все ж таки вважає, що це доречно через те, що велика кількість українців тривалий час знаходиться у вельми поганому моральному стані. Таким чином він підіймає своїй аудиторії настрій.

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, де він постав у ролі пілота. У дописі до кадру він вирішив пожартувати та заявив, що тепер стане колумбійським привидом. Так як у Києві з’явився герой неба, Хіменес-Браво наважився на конкуренцію з ним.

Варто відмітити, що знаменитість поки що нічого не розповідає про свою дівчину, яку він перед поїздкою до Колумбії залишив в Україні. Разом з нею залишилися і його два песики. Згодом улюбленці були переправлені у безпечне місце.

Також знаменитість не особливо поширюються стосовно своїх планів після війни. Його ресторани продовжують функціонувати, але у зірки є майно в Канаді, яку він вважає своїм домом. Тим не менш, колумбієць нібито не збирається покидати Україну у скрутний час.