32-річна Оля Мартиновська після “весілля” з Ектором Хіменесом-Браво показала його спадкоємицю: “Татова донька”

Суддя улюбленого українцями кулінарного телешоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська показала "доньку" Ектора Хіменеса-Браво, яку він всюди бере з собою.

Стосунки Мартиновської і Хіменеса-Браво не залишають байдужих, адже щоразу вони, так би мовити, переходять на новий рівень. Обговорювати в мережі їх почали після того, як Ектор зізнався, що більше не холостякує, і показав свою обраницю. Цим кулінар викликав неабиякий фурор, адже до цього подробиці особистого життя тримав у таємниці вже багато років, оскільки що минулі серйозні відносини афішував, що погано на них вплинуло.

Тепер Хіменес-Браво вирішив не повторювати сумний досвід та конкретики не надає, але не приховує – він щасливий і закоханий. На спільному фото зі своєю дівчиною її обличчя не показує, аби залишити особистість коханої в секреті, проте це не завадило уважним підписникам судді “МастерШеф” побачити в ній його колегу і подругу Ольгу Мартиновську.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Усі підозри публіки вона підтвердила, коли прямо заявила, що їх розсекретили. Ба більше, днями Ектор забрав Олю до РАЦСу прямісінько з гримерки.

Ольга Мартиновська показала доньку Ектора Хіменеса-Браво

Після натяку на весілля, Мартиновська вирішила привідкрити завісу особистого життя Хіменеса-Браво та у себе в Інстаграм-сторіз показала його спадкоємицю:

“Подивіться на неї. Татова донька”, – написала Оля.

Оля Мартиновська показала доньку Ектора Хіменеса-Браво
Оля Мартиновська показала доньку Ектора Хіменеса-Браво

На опублікованих кадрах зображена Лупіта – улюблена собачка Ектора породи бельгійський грифон. Її повне ім’я – Валентина Гваделупа Хіменес-Браво. Шеф-кухар всюди бере хвостату з собою, тож на знімальному майданчику “МастерШеф” Лупіту знають усі.

Схожі статті