|
03.04.2022 23:13

Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію: “Пригрівся у нас”

Відома українська акторка Наталка Денисенко публічно розкритикувала обранця Аліни Гросу Романа Полянського, який увесь цей час заробляв в Україні.

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу отримувала вищу освіту у Москві. Там вона познайомилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим, з яким розлучилися через півроку і там же знайшла своє друге кохання, Романа Полянського, про майбутнє весілля з яким пліткував увесь шоу-бізнес.

Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію

Після того, як почалася війна Аліна Гросу евакуювалася до Львова, де в неї є маєток. Дівчина готує для біженців, а також приймає їх у себе вдома. Тим часом коханий співачки відмовчується і не вимовляє ані слова у підтримку України, де працював останні декілька років.

Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію

Наталка Денисенко присоромила обранця Аліни Гросу Полянського через його позицію

Колега Полянського Наталка Денисенко одразу згадала про нього і розкритикувала чоловіка публічно. Відповідне повідомлення з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У своїх stories вона пригадала про Романа та заявила, що він “пригрівся у нас”.

Денисенко активно відстоює наступну позицію: акторка вважає, що публічним людям вкрай важливо говорити про те, що відбувається та нести інформацію у маси. За її думкою, це частина місії знаменитостей. Варто відмітити, що це має певний сенс, адже інфлюенсери вважаються елітою, а еліта формує ставлення аудиторії до проблеми, так само як і інтелігенція у минулі часи. Більш того, зараз активно критикується конформізм, який, наприклад, дуже яскраво демонструється російськими знаменитостями.