26-річна Аліна Гросу зрадила колишньому чоловіку? Стало відомо, що насправді сталося зі шлюбом зірки з Комковим

Тривалий час Аліна Гросу розповідала про розлучення з Олександром Комковим, описуючи невдалий шлюб лише зі своєї точки зору. Втім, журналістам вдалося дізнатися дещо цікаве і про часу співачку.

Українська популярна співачка Аліна Гросу вийшла заміж вперше у доволі юному віці. І хоча батьки дівчини не вірили у довготривалість цього союзу, вони дали своє благословіння та допомогли доньці влаштувати пишне весілля вартістю понад сто тисяч доларів.

Але шлюб артистки не витримав і півроку. Через 6 місяців артистка зізналася, що її коханню прийшов кінець, а вона знову самотня.

Аліна Гросу зрадила колишньому чоловіку

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Стало відомо, що насправді сталося зі шлюбом Гросу з Комковим

Згідно розповіді дівчини, її

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим
Стало відомо, що насправді сталося зі шлюбом Гросу з Комковим

коханий, московський бізнесмен Олександр Комков покинув її заради іншої — набагато старшої і заможнішої. Але у новоствореної  пари не склалося і хлопець попросився назад до Аліни. Зірка відмовила. На цьому їхня історія отримала свій фінал.

Але свідок цих подій режисер Дмитро Ебаноїдзе, який був шафером Комкова запевняє — чоловік Аліни їй не зраджував. Мовляв, в ній говорить жіноча образом. Друг бізнесмена впевнений, що совість Гросу також нечиста. Чоловік згадав, що іскри між Аліною та Романом Полянська пробігла ще за тих часів, коли вона була заміжньою жінкою. Цікаво, що інтерв’ю Дмитра пропала на той період часу, коли про роман співачки та актора не знав ніхто. Але він говорив про романтичні почуття між ними досить впевнено, і мав рацію.

Зараз артистка готуються вдруге стати дружиною. А вона не квапиться з весіллям, але серйозно розглядає можливість придбання спільного заміського будинку, а також народження дітей. Аліна вже знайшла спільну мову з майбутньою падчеркою, і навіть отримала схвалення від своїх батьків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.