|
04.04.2022 14:56

“Проміняти свою кар’єру на обстріляних родичів”: Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

Відома українська співачка Ольга Цибульська публічно розкритикувала поведінку Ані Лорак та Регіни Тодоренко. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Цибульська активно підтримує українців у військовий час і намагається також вкласти свою долю в інформаційну війну, яка ведеться вже понад місяць. Українці як ніколи згуртувалися і добуваються результатів, які проявляються всесвітньою підтримкою підтримкою та осуду дій російської влади.

Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

У цей час дуже важливо, щоб публічні люди говорили про те, що відбувається, адже вони мають велику аудиторію, серйозний вплив на її думку, а також підвищує шанси того, щоб про звірства рашистів дізнається кожна жива людина. І саме тому поведінка Ані Лорак та Регіни Тодоренко викликає стільки ненависті та нерозуміння. До критики співачок приєдналася і Ольга Цибульська, яка розповіла декілька ласкавих слів в адресу знаменитостей, що сподіваються і надалі мовчати та уникнути відповідальності.

“Та сама Ані Лорак. Які ви “голуби миру”? Переглядаєш їхнє інтерв’ю, а там: “Ну стріляють десь на Донбасі, але це вирішиться, але я і вас люблю, і вас люблю”. Тоді була спроба сидіти на двох стільцях одразу, але зараз, коли повномасштабна війна? Гинути діти почали першого ж дня, і коли ти досі мовчиш і ховаєш язик. Та сама Регіна Тодоренко, яка викладала розбір гардеробу. Як це можливо?”, – обурилася Цибульська.

Про це співачка заявила в ефірі програми “Зірковий шлях”, де вона давала інтерв’ю. Також Оля розповіла, що війна застала її батьків в Ірпені, і вони декілька днів не виходили на зв’язок, що остаточно вибило зірку з колії.