Женя Синельников з “Орла та Решки” розповів сумну правду про Регіну Тодоренко після розмови з нею

Відомий український телеведучий Євген Синельников розповів журналісту Славі Дьоміну про свій досвід розмови з Регіною Тодоренко. Усі деталі в статті.

Відомий український телеведучий Женя Синельников декілька днів тому вийшов на зв’язок після того, як був в оточенні російських військ. Знаходячись під Києвом разом зі своїм сином та іншими дітьми, знаменитість переховувався у підвалі від артилерійських обстрілів та ракетних ударів. І хоча представники шоу-бізнесу почали бити на сполох стосовно ситуації, яка розгорнулася навколо Жені, на щастя йому вдалося евакуюватися.

Женя Синельников розповів сумну правду про Регіну Тодоренко після розмови з нею

Так, нещодавно телеведучий вийшов на зв’язок. Він розповів, як виглядала його дорога з рідного міста, що він бачив, а також зробив красномовний меседж для росіян.

Нещодавно він дав інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому вони обговорили позицію колеги Жені Регіни Тодоренко. Нагадуємо, що зірка родом з Одеси, але боїться підтримувати своїх співвітчизників, знаходячись в Москві. Велика кількість її фанатів були шоковані її поведінкою, і, власне, Синельников також не приховує свого розчарування.

Так, Женя зізнається, що мав особисту розмову з Регіною, і вона його здивувала своєю позицією. Дівчина просила колишнього колегу триматися і при цьому плакала.

“Вона каже: “Тримайтеся, я вас благаю””. Але це така спроба відмити себе і при цьому розповідати про гардероб. Низько це правда”, — сказав Синельников.

Нагадуємо, що Тодоренко стало героїнею нового скандалу, коли замість того, щоб підтримати співвітчизників, почала хизуватися перед підписниками гардеробом. Даша Астаф’єва не витримала і привселюдно назвала її гнидою.

Схожі статті