|
04.04.2022 17:44

44-річна Камалія показала свого батька і брата з Чернігова: “Після жорстких обстрілів і окупації рашафашистами”

Відома українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в Україні, показала фанатам своїх батька і брата з Чернігова. Родичі зірки пережили окупацію.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала росія. Багато українських зірок застали наступ у власних домівках, так само як і звичайні українці.

Камалія була однією з тих, хто до останнього на вірив у наступ рф, хоча її чоловік Мохаммад Захур за два дні до цього вивіз їхніх доньок до Лондона, оскільки отримував від влади Великобританії не одне повідомлення з проханням їхніх громадян терміново покинути Україну.

На сімейній нараді Камалія і Захур дійшли згоди, що він з Арабеллою і Мірабеллою поїде, а вона залишиться з мамою вдома в Києві працювати над номером для концерту.

Ба більше, подружжя між собою шуткувало над американським президентом Джозефом Байденом, який називав різні дати нападу росії на Україну.

Камалія показала свого батька і брата з Чернігова

Тим не менш, Захур все одно переймався, а от Камалія до останнього не була готова повірити у війну.

Коли все ж таки це сталося, вона виїхала за кордон, однак маму не змогла вмовити їхати з нею.

Так само не схотіли тікати з Чернігова рідний батько і двоюрідний брат знаменитості, про що вона розповіла у себе в Інстаграмі:

“Слава Богу! Після жорстких обстрілів і окупації рашафашистами мого рідного міста Чернігова всі родичі живі! На фото мій тато з моїм двоюрідним братом, Валерою Слєсарєвим. Щоб ви розуміли, ні в яку не хотіли їхати зі своїх будинків, як їх не вмовляли! Усі допомагали відвойовувати місто! Слава Україні! Героям слава!”.