39-річна Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні: “Ти подарував мені стільки щастя”

Відома психологиня Наталія Холоденко повідомила про важку втрату, яку заподіяли рашисти. Війна в Україні кардинально змінила життя українців.

24 лютого російські війська вторглися на територію України, аби винищити український народ і культуру. Окупанти порушують всі існуючі закони військового часу, руйнуючи житлову інфраструктуру і позбавляючи життя мирне населення, розграбовуючи кинуті домівки і руйнуючи мільйони доль.

Поки зірки вітчизняного шоу-бізнесу закликають своїх колег з росії та світу не мовчати про війну в Україні, тисячі українців живуть у постійній тривозі за власне життя, життя рідних людей і навіть улюблених тварин. Наталії Холоденко не пощастило отримати погану звістку про свого коня Фотона – його більше немає. Про це знаменитість повідомила в Інстаграмі:

“Нашого коня застрелили. Фотончика більше немає. Я його щиро любила. У людей є набагато більш трагічні втрати, але це не змінює того, що мені боляче. Навіщо вбивати коня? Але я знаю відповідь: їм нікого не шкода, ні людей, ні дітей…”.

Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні

Психологиня з біллю на душі зізналася, що вони вважали тварину повноцінною частиною родини:

“Ти подарував мені стільки щастя. Наші діти так любили його. Ми вважали цю тварину частиною сім’ї. Чим більше дізнаюся подробиць, тим страшніше. Що ж вони з людьми роблять? Якщо навіть тварин заборонили годувати. Вони помирали з голоду і їх швидко випустили співробітники, щоб врятувати”.

Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні
Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні

Зауважимо, Наталія Холоденко разом зі своїми двома дітьми покинула Україну в пошуках більш безпечного тимчасового прихистку. Звідти психологиня проводить прямі ефіри та ділиться з українцями порадами, як впоратися з тривогою і не зійти з розуму в такий важкий для країни час.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.