|
04.04.2022 23:03

Сім’я ведучого “Орел та Решка” Андрія Бєднякова нарешті покинула Маріуполь: “Там справжнє пекло, волосся дибки”

Кожна людина у цей непростий воєнний час переживає своїх рідних. Не виняток і Андрій бідняків. Його рідні залишилися в окупованому рашистами Маріуполі

Коли в Україні триває війна, розв’язана агресивною росією, багато людей намагаються виїхати із зони бойових дій. Особливо це стосується громадських осіб. Не скрізь є гуманітарні коридори, щоби народ міг виїхати в безпечні місця. Наприклад, у Західну Україну чи навіть за кордон.

Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

Андрій Бєдняков, який є провідним шоу “Орел і решка”, дуже переживав за своїх рідних, які залишилися в окупованому Маріуполі. Вони вже три тижні не виходили на зв’язок із ним. Там у Маріуполі залишалися його мама та рідна сестра. Весь цей час ведучий не знаходив собі місця та не знав, що ними було. Тільки після 22 березня Андрій Бідняков дізнався про них. А вже 4 квітня рідні змогли вирватися із Маріуполя.
Друг Андрія Бєднякова раніше розповідав йому, що коїться у Маріуполі.
Після його оповідань Андрій Бедняков сказав, що немає прощення російським окупантам. Андрій Бєдняков вільно зітхнув після того, як його мама та сестра вирвалися з обложеного Маріуполя.
Люди у Маріуполі на своїх машинах намагаються залишити місто. Рашисти не приспускають офіційні гумконвої. Тож це диво, що рідним Андрія Бєднякова вдалося виїхати з Маріуполя.
Проте всі в Україні, зокрема й у Маріуполі, вірять, що ЗСУ відкинуть орків до кордону та настане мир на нашій землі. Україна переможе, у цьому не вагайтеся. І найголовніше не піддавайтеся паніки. Чи не слухайте і не дивіться російські засоби масової інформації. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські ЗМІ. Бережіть своїх рідних та себе. Пам’ятайте, що кожен українець має на своєму місці наближати перемогу своєї Батьківщини. Слава Україні!