|
05.04.2022 23:43

34-річна Леся Нікітюк відреагувала на обстріл маршрутки, в якій вона практично жила: “Ракета потрапила в ангар”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася непростою для неї новиною - російські агресори знищили її знамениту "Ле Маршрутку", на якій вона об'їздила всю Україну.

Леся Нікітюк прославилася завдяки шоу про подорожі “Орел і решка”. Це був не перший її робочий проєкт, однак саме ця програма принесла їй популярність серед мільйонів телеглядачів. Після того, як Леся покинула шоу, вона продовжила подорожувати, однак вже в абсолютно новій передачі. “Ле Маршрутка” стала першим авторським телешоу Нікітюк. В її рамках ведуча їздила містечками України у брендованому автобусі моделі “Богдан” разом із командою.

Леся Нікітюк відреагувала на обстріл маршрутки

Як повідомила телеведуча, російські окупанти знищили її знаменитий транспорт, на якому вона встигла дослідити Україну – ракета влучила в ангар, де стояла маршрутка.

На жаль, маршрутку обстріляли, влучила ракета в ангар, вилетіли шибки. Я не встигла ще розплакатися, коли виклала фотографії, як люди почали писати мені, що ми готові твою маршрутку повністю переробити і вона буде їздити далі”, – поділилася Леся Нікітюк.

Також вона розповіла, що зараз знаходиться в рідному Хмельницькому, де працює у волонтерському центрі, який допомагає вимушеним переселенцям з міст, де йдуть активні бойові дії.

“Кожен день ми зустрічаємо людей, які змушені покинути свої будинки через обстріли. Ми допомагаємо їм розслабитися, намагаємося смачно годувати, у нас великий колектив, всієї школи, де я колись вчилася. Там і директор, і завуч, психологи і вчителі працюють щодня. Ми прийняли близько 50 сімей, кішок, собак, всіх намагаємося забезпечити любов’ю і ласкою. А потім люди або рухаються далі до своїх родичів в інших областях, або залишаються в нашому місті”, – додала Нікітюк.