Сергій Притула розповів про “руснявий куточок” з трофеями у волонтерському штабі: “Частину офісу відвели”

Відомий український шоумен, телеведучий і волонтер Сергій Притула не втрачає позитиву навіть на війні. Цього разу зірка розповів про музей трофеїв у волонтерському штабі.

Сергій Притула – один з тих публічних людей України, хто ще з 2014 року активно допомагає українській армії, а з початком повномасштабної війни на території всієї країни ця допомога стала ще більш суттєвою. В перший же день російського нападу шоумен разом з командою однодумців-добровольців відкрив волонтерський штаб у своєму офісі в Києві, куди одразу ж стягнулися люди, бажаючі чимось допомогти.

Сергій особисто жертвує власні кошти, а також збирає пожертвування від небайдужих, щоб закуповувати для ЗСУ необхідні технічні пристрої і амуніцію, яка допоможе подолати ворога і захистить наших воїнів.

Сергій Притула розповів про руснявий куточок з трофеями у волонтерському штабі

Як активний користувач соціальних мереж, ведучий регулярно ділиться з підписниками новинами діяльності штабу. Цього разу у себе в Інстаграмі Притула виклав фото в обнімку з розвідниками та написав:

“Розвідоси любі приїхали! Ті щасливі моменти у нашому волонтерському штабі, коли приїздять наші захисники, слава Богу, всі цілі і неушкоджені. Хваляться здобутками, привозять чергові трофеї для нашого “руснявого куточка” (частину офісу ми відвели під такий собі музей трофеїв), отримують чергову порцію допомоги і вирушають назад на передову – бити ворога і захищати нас з вами! Те, що ми можемо робити для них – це продовжувати скуповлювати все можливе і, часто, неможливе, що збереже їхні життя і змінусує кількість вср*тих асвабадітєлєй! Працюємо, друзі! Горою за ЗСУ!”, – написав Сергій та залишив рахунки для перерахування матеріальної допомоги українській армії.

Схожі статті