Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

Слава Камінська

Українська співачка Слава Камінська разом із дітьми виїхала за кордон після початку повномасштабного вторгнення. Зірка поділилась власною історією проживання поза межами України. Одразу після від’їзду Камінська прибула в Амстердам, тут вона протягом певного часу гостила у своєї сестри. Згодом Славі довелось переїхати, спочатку до готелю, а згодом сім’ї вдалось знайти квартиру.

В одному з інтерв’ю Камінська також розповіла про умови перебування в Нідерландах. А також зазначила, що тут автоматично надають допомогу, коли людина затверджує статус особи, яка потребує тимчасового прихистку. На неї та її дітей припадають певні соціальні виплати на забезпечення життєвих потреб.

“На дітей, здається, 45 євро (1236 грн) на тиждень, а на дорослих – 60 євро (1894 грн) на тиждень”, – поділилась Слава Камінська

Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном
Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном

Анатолій Анатоліч

Після початку повномасштабного вторгнення, відомий ведучий та багатодітний батько Анатолій Анатоліч вивіз свою дружину та трьох дітей за кордон. Протягом року родина проживала у Франції. Як розповідав раніше шоумен, тут вони отримали статус біженців та жили на соціальні виплати від держави, які становили приблизно 2 тисячі євро на їхню сім’ю. Також, за словами Анатоліча, у багатодітної родини була можливість затвердити додаткову допомогу на 600 євро, проте вони вирішили “не нахабніти” і відмовились від цих коштів. Наразі родина Анатолія Анатоліча повернулась на Батьківщину та вже понад рік живе у власній домівці.

Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном
Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном

Сергій Бабкін

Співак Сергій Бабкін також є батьком трьох дітей. Родина і до сьогодні проживає в Німеччині. Однак артист постійно влаштовує благодійні концерти й в інших країнах. Раніше співак розповідав, що його діти відвідують заняття у місцевій школі, а родина живе на виплати від держави. Ця сума становила приблизно 1500 євро на місяць, де 410 євро на дорослого та 250 євро на дитину.

Проте ще влітку 2023 року Бабкін зазначив, що через пів року проживання у Німеччині, їхня родина перестала відповідати вимогам програми тимчасового захисту. Річ у тім, що за правилами усі члени родини не повинні виїжджати з країни, а через те, що Сергій постійно гастролює, виплати припинились.

Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном
Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном

Катерина Кістень

Зірка серіалу “Слуга народу” Катерина Кістень наразі проживає у Швеції. У нещодавньому інтерв’ю акторка розповіла, чи отримує соціальну допомогу від держави. За словами Кістень, виплати вона вже давно не отримує. Ба більше, раніше ця сума була мізерною та становила 61 крону на день (6 євро). Проте знаменитості поки не доводиться платити за житло та транспорт. А ось живе Катерина на заощадження, які вона накопичила ще в Україні.

Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном
Стало відомо, які українські зірки отримують виплати за кордоном

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?