Копія батьків: вгадайте знаменитостей по фото їхніх дітей – тут є Маша Полякова, Веніамін Огір, Юліан Винник

Генетика інколи може не тільки жартувати, але і вражати. Часто наші діти схожі на нас, але інколи народжується наші копії, наш родинний зв'язок з якими знайома людина може встановити одразу.

Діти можуть стати нашим продовженням не тільки в межах генеалогії, але й у більш широкому сенсі, проявляючись своєю вродою, діяльністю, характером.

Оля Полякова, Віктор Павлік, Олег Винник та інші зірки показали своїх дітей

Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом
Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом

Маша Полякова одноразово схожа як на свою матір Ольгу, так і на батька Вадима. Ба більше, з віком, дівчина все більше стає схожою саме на тата. Але в питаннях, що стосуються майбутнього, Марія здебільшого повністю покладається на співачку, адже сама мрія стати музикантом.

Полякова, Павлік, Винник та інші зірки показали своїх дітей

Син Тіни Кароль Веніамін також стає все більше схожий на неї, хоча часто вона також помічають риси його батька Євгена. Хлопець на даний момент навчається в Великобританії, і майже не буває в Україні, особливо після 24 лютого.

Він прекрасно володіє англійською, а от рідною мовою вже починає говорити з акцентом. Юнак отримує блискучу освіту для того, щоб максимально успішно реалізуватися у дорослому житті, і співачка робить для цього усе необхідне.

Таюне та Юліан
Полякова, Павлік, Винник та інші зірки показали своїх дітей

Коли фотографія Юліана потрапила до мережі, вона одразу ж зрозуміли, що він син Олега Винника, хоча з офіційною версією, у артиста нібито не було дітей.

Вже пізніше зірка все ж таки зізнався, що в нього дійсно є син Юліан, і він проживає в Німеччині. Зараз юнак дорослий і вирішив пов’язати своє життя з точними науками.

Катерина Репяхова розповіла всі подробиці діагнозу сина Віктора Павліка
Полякова, Павлік, Винник та інші зірки показали своїх дітей

Хоча Михайло Павлік ще дуже маленький, пошановувачі творчості Віктора Франковича вже помічають, наскільки він сильно схожий на свого батька. Примітно, що Павлік ставав татом 4 рази, і лише наймолодший став його повною копією.

До речі, Катерина мріє народити ще, однак нещодавно співак зізнався, — більше дітей не бажає.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?