Полтавська показала, як зробила Остапчука повністю своїм: із зображенням дружини ходитиме навіть до магазину

Дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вразила мережу зізнанням про те, який подарунок підготувала для чоловіка.

Третій шлюб знаменитого українського телеведучого Володимир Остапчука став для публіки здебільшого сюрпризом, адже не так давно він одружився з нотаріусинею Христиною Горняк.

Що сталося між закоханими досі залишається загадкою, але в якийсь момент стало очевидно, що вони не разом, а вже через декілька тижнів Володимир почав з’являтися у компанії іншої дівчини — молодої, вродливої та талановитої.

При цьому публіка одразу ж підмітила, що Катерина неймовірно підходить зірці, адже вона має таке ж саме почуття гумору, погляди на життя, і при цьому активно просувається та має певні амбіції.

Катя Полтавська показала, як зробила Остапчука повністю своїм

Вже через рік Катерина підтвердила інформацію про те, що таки вийшла заміж за Володимира, і все більше розповідає публіці про те, якою насправді є їхня сім’я, коли ніхто не бачить.

Але почуття гумору ніхто не скасовував, і хоча контент полтавської трошки змінюється, доля жартів в ньому залишається таким самим. Наприклад, нещодавно Полтавська показала, який шоппер отримала від українського бренду.

Але замість того, щоб залишити його собі, вирішила, що подарує чоловіку, аби він повсюди ходив з її зображенням, навіть за покупками.

Катя Полтавська показала, як зробила Остапчука повністю своїм

Нагадуємо, що не так давно між Христиною Горняк та Катериною відбувся гучний скандал, і стався він через нерухомість, яку Володимир Остапчук не може поділити з колишньою дружиною.

Так, 3 роки тому телеведучий та його обранець ця показували розкішний маєток, який вони придбали та почали ремонтувати. Сім’я планувала жити там разом, і навіть підготувала кімнату для дітей зірки від попередніх стосунків. За невідомої причини, Христина, яка має юридичну освіту, жодним чином не захистила себе у випадку необхідності розподілу майна, і тепер намагається заявляти свої права на будинок.

Зокрема, Христина зізналася, що не мала рації, коли говорила, що в них з Володимиром розлучення відбудеться полюбовно, і вони все вирішуватимуть за столом.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?