Макіяж і укладка зробили з Наталією Сумською диво: перевтілення таке, що молодша сестра стоїть в сторонці

Знаменита українська акторка Наталія Сумська показала свій новий образ та підкорила усю мережу вродою. Як зараз виглядає знаменитість? Детальніше в статті.

Обидві сестри Сумські завжди користувалися неабиякою популярністю серед чоловіків, адже свого часу стали еталоном вроди для них. Втім, думки чоловічої аудиторії на цей рахунок завжди різнилися: комусь більше подобалася світловолоса Ольга В’ячеславівна, а комусь була до вподоби брюнетка Наталія.

Часи ідуть, але Наталія та Ольга досі залишаються легендами. В них вже виросли власні дочки, і у цьому питанні їм не вдалося переплюнути своїх мам.

Наталія Сумська показала, як виглядає з макіяжем та укладанням

Втім, сестер досі порівнюють між собою, і придивляються, кому вдається краще зберігати свою молодість, красу, а також енергетику.

Ольга В’ячеславівна зазвичай постійно виходить на зв’язок з мінімальним макіяжем, а також зачіскою на голові. Наталія Сумська має більш аскетичний образ життя, а тому наводить красу лише на свята чи спеціальні події. І тим не менш, кожного разу це великий подарунок для фанатів.

Наталія Сумська в стильних легінсах і жовтій блузі перевершила сестру
Наталія Сумська показала, як виглядає з макіяжем та укладанням

Примітно, що обидві активно грають у театрах, а тому їм доводиться наносити щільний шар гриму постійно. Це могло зіграти свою роль та вплинути на небажання Наталії постійно наносити макіяж.

Варто відзначити, що і Ольга все частіше береться знімати себе абсолютно без косметики, але це нове явище в її кар’єрі.

І все ж таки, коли Наталія вирішує навести красу, то одразу ж пере втілюється в елегантну даму з вишуканим смаком. Як правило Наталія використовує темні кольори для того, щоб підкреслити свої губи та очі, збирає волосся заду, надягає доволі масивні сережки та каблучки.

А от сукні чи костюми вона завжди підбирає закритого типу та вільного розміру, щоб не обтяжувати свою фігуру та постати у такому собі розслабленому образі. Варто відмітити, що Наталія Сумська обожнює костюми-двійки на відміну від своєї сестри, яка не одягає їх майже ніколи.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?