|
05.04.2022 22:19

Ані Лорак використовувала чоловіків в росії: співачка не нехтувала способами заробити на “товстосумах”

Спливла правда про поведінку Ані Лорак та її схеми по підтриманню свого благополуччя. Її відкрили російське агенство, яке, як виявилося, не у захваті від співачки.

У зв’язку з тим, що Ані Лорак покинула територію росії і на даний момент ховається в Арабських Еміратах, увага російської преси до співачки стрімко зросла. Редакція МК.ру вирішила взяти інтерв’ю у концертного агентства (назву агенства видання не вказало) і виявила вельми скандально інформацію про артистку. Зокрема у розмові була озвучена сумнівна схема заробітку Кароліни, яка викликає неоднозначні емоції.

Стало відомо, що Ані Лорак використовувала російських олігархів

Стало відомо, що Ані Лорак використовувала російських олігархів

Так, представники компанії, які спеціаліщуюьься з організації виступів заявили, що Ані Лорак в росії ніколи не любили і не слухали, дізналися про неї завдяки Філіпу Кіркорову і взагалі, вона “прокручувала” схеми, які своєю метою ставили дістати з кишені російських олігархів якомога більше грошей. Мовляв, Ані Лорак розводила багатіїв на інвестиції, які ніколи не окуповувалися.

“А у Ані була така концепція, наскільки нам відомо – знаходити заможних чоловіків та підбивати їх на проекти шоу-бізнесу. Потім Лорак вела спонсорів до Кіркорова. У парі вони зачаровували товстосумів, і підприємці вкладалися у ці проекти. Для бізнесменів це мало якийсь свій інтерес – потусити із зірками, чому б і ні? Але щоразу ці інвестиційні проекти, які у Лорак виникали від її залицяльників, вилітали у трубу. Її шоу “Діва”, “Кароліна” – дуже дорогі проекти, кожен коштував приблизно 6 мільйонів доларів: декорації, балет, репетиції, костюми, закупівля машин для гастролей. Зрозуміло, що шоу Лорак дешевші за виступи Кіркорова, але вистави співачки не окупилися”, – йдеться в інтерв’ю.