Categories Шоу-бізнес

Колишня Кривошапко Тетяна Денисова відреагувала на війну в Україні обурливим чином: “Це дуже справедливо”

Тетяна Денисова, яка тривалий час заробляла в Україні та була бажаною гостей на її території, красномовно відповіла на заклики не мовчати. Усі деталі в статті.

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова впродовж місяця активно намагається достукатися до своїх колег з шоу-бізнесу та закликає їх приєднатися до публічного осуду війни в Україні.

Зовсім не дивно, що однією з персон, до яких вона зверталася була Тетяна Денисова — хореографиня та колишній суддя українського шоу “Танцюють всі”.

Тетяна Денисова відреагувала на війну в Україні обурливим чином

Тетяна Денисова відреагувала на війну в Україні обурливим чином

З початку війни знаменитість не сказала жодного слово стосовно ситуації, і Ілона неодноразово намагалася змотивувати її до якоїсь реакції. Однак, Гвоздьова отримала найбільш красномовну реакцію з усіх, на яку могла розраховувати. Виявляється Денисова її просто заблокувала в соціальних мережах.

Тетяна Денисова відреагувала на війну в Україні обурливим чином

“Тетяна Денисова мене заблокувала. Це була її найкоротша відповідь в історії нашого спілкування. Мовчання – це також злочин,
– заявила Ілона Гвоздьова.

Танцівниця вважає, що мовчання на даний момент є важким злочином, адже являється пасивною згодою з діями російської влади. Саме тому вона мріє про суд після війни, який встановить винних, і якщо потрібно покарає їх.

“І хай після перемоги народний український суд кожному з них виносить вирок – чи пробачить, чи не пробачить”, – висловилася Ілона Гвоздьова.

Нагадуємо, що ще одна зірка — Регіна Тодоренко, яка була засуджена українськими глядачами за своє мовчання, нарешті пояснила позицію. Виявляється, телеведуча не піднімає тему війни у своєму мікроблозі через те, що боїться посваритися зі своїм чоловіком. Для неї спокій у сім’ї набагато важливіший за долі своїх співвітчизників. Вартість такої гармонії — десятки тисяч життів.

Share